Menunggu hari

Slm,nk Tanya ad x yg duduk area Puchong 🥺putra perdana,or sekitar situ,bkn ap Sy x reti nk drive transport x de yg ad just motor itupun Sy x reti bwk n tu je laki Sy bwk p blik keje tapi know laki Sy tgh op luar kwsn,klau dy ad pun kami terpikir mcm mna nk p hsptl dgn naik motor🥲klau ad sesiapa blh tlg andai kta Sy emergency nk terberanak blh tlg x? 🥲Sbb Sy x de sedara mara dkt sini apa lagi kenalan,jiran2 pun Sy x knl😮‍💨sbb mmg jarang selisih..nk call ambulance mmg x de mslh tapi nk amik masa tunggu ambulance sampai pun lama🥲 walaupun sini ngn hsptl Cyber tu 3km je🥲

3 Các câu trả lời

sis pakai grab je.. sy pun lgi 2 hari nk serah diri naik grab je,sy mmg xada kenderaan apa2 hnye grab saja jdi peneman ... insyallah permudahkan semuanya... dengkil ke kajang 34minit...

Jgn risau.. gap nak beranak tu ambik masa jugak sis.. melainkan sblm ni dh beranak byk kali.. blh call ambulans utk minta pertolongan.. doa yg baik2 ya

waalaikumussalam. try biasakan diri pakai grab utk ke ospital ke. semoga membantu😅

2y trước

x sempat dh nk balik kmpg pun😅sbb kmpg kat pineng😅laki Sy plk luar kwsn skrg😅