Diri sendiri

Nii bukan pasal anak..tapi mommy2 sy baru umo 19 sy kawin 3/7/22 bersalin anak pertama 3/6/23..lepas sy bersalin badan mendadak berubah..dgn sy bersalin secara emergency czer..Klau dh bersalin smue badan jd lain..baru2 nii husband Ade tegur..pasal sy punya punggung dan payudara kecil..ye memg betul payudara sy dh jd kecil mcm org x de payudara 😢mcm mane ye nk besarkan payudara ngn punggung kite balik 😢sedih..sbb husband Pon nk x nk je Layan sy..bile sy nk peluk je Dy selalu ckp panas..sblom nii x de Pon Dy ckp mcm tu kat sy..sy dh la ad bipolar disorder sejak tgkatan 3..skrg rse mcm emosi trtggu😢 dgn mslh keluarga lagi😔kdg2 rse mcm x nk teruskan hidup..tpy fikirkan anak yg masih kecik kesian Dy x de spe jge Klau Dy x de nnty😔#pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hmmm. Suami sepatutnya support you dalam apa apa jua keadaan. Kita dah bersalin ni memang scr tak langsung akan berlaku perubahan sedikit pada body. Ia mengambil masa untuk back to normal. Fahamkan suami tu, tak perlu focus bab bab macam ni sangat. Jadi lah seorang yang matang, kan dah jadi ayah dan ketua keluarga, plus dengan keadaan awak yang macam ni, dia lagi lah kena faham dan main peranan penting. Bukan fikir nafsu semata. Cakap dan terus terang dengan suami.

selepas beranak bnyk bende yg kurang pada bdan kita , tksama mcm sbelum ni , nk tunggu pulih balik menunggu masa sis . cuba slowtalk ng husband ckp baik ii . try sis amal jamu utk elokkan balik bdn kite lps bersalin, org tua dulu ii slalu tegur suruh mkn jamu utk kecutkan rahim lps beranak .

10mo trước

ada jugak sis sy makan jamu