40 Minggu tak bersalin lagi, due 28/5

Slm semua. Sy first mom, and sy belum bersalin lagi. Smlm sy rasa mcm ada air hangat keluar tapi tak banyak, and berlaku semasa sy sdg duduk, jd sy cuba baring tp xda da kluar air hangat tu bila sy baring, itu dikira air ketuban atau tidak? Sy confuse, tp gerakan baby masih aktif.#SeriusTanya #bantujawab

4 Các câu trả lời

𝑑𝑢𝑒 𝑠𝑦𝑎 29/5 𝑡𝑝 𝑠𝑙𝑎𝑠𝑎 𝑛𝑖 𝑠𝑦𝑎 𝑑ℎ 𝑘𝑒𝑛𝑎 𝑠𝑒𝑟𝑎ℎ 𝑑𝑖𝑟𝑖 𝑠𝑏𝑏 𝑑ℎ 40𝑤 6𝑑 .. 𝑑𝑟 𝑟𝑖𝑠𝑎𝑢 𝑘𝑒𝑎𝑑𝑎𝑎𝑛 𝑏𝑎𝑏𝑦.. 𝐴𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ 𝑠𝑦𝑎 𝑥𝑎𝑑 𝑚𝑎𝑠𝑎𝑙ℎ 𝑟𝑖𝑠𝑖𝑘𝑜 𝑎𝑝𝑎2

4mo trước

Syukurlh kalau x da risiko, sy pn xda risiko apa2, cuma doktor bagi masa 9hari kalau xda tanda baru admit ward 06hb nt. Takpela, sy redha, mna2 ja, smoga kita dipermudahkan urusan bersalin nt, sy doa yg baik2 utk awk