TALI PUSAT TERCABUT TAPI DALAM PUSAT MASIH ADA SISA BAKI ISI PUSAT

As slm momy semua sy 1st mom.hari ke 12 tali pusat dh putus tapi masih ada baki isi dlm pusat normal ke?sampai skrg sy tgok isi tu mcm nk kering tp makin ke dalam pula sebab ada baca akan kering dan terkeluar sendiri dlm masa 7 hari mcm tu.. #talipusatbayi

4 Các câu trả lời

waalaikumsalam. jangan usik ap² just kalau mandi lap² gitu je. ad kes nenek dia cuci pusat bby, tali pusat dah jatuh cuma masih ad sisa². keluar darah dari pusat baby, bby tak dapat diselamatkan.

6mo trước

allah takutnya 😟😟

Sapu je alcohol swab yg hospital bagi... nanti dia akan tanggal sendiri... jgn dicabut pulak.. dia akan kering nnt

6mo trước

baik terima kasih sis🥰

Sama.. saya takut nak korek takut baby sakit so saya masih cuci dengan ubat yg hospital bagi tu 🥺🥺🥺

6mo trước

huhu baik sis..risau kan..

Cuci pakai pengorek telinga

6mo trước

haaa baik sis terima kasih