Iron folic atau folic acid ????

Slm mommy . Sya mau tanya mana bagus yaa “iron folic atau folic acid” utk d amalkan semasa preggy ni . Dan apa kelebihannya ??? . Thnks mommy #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

Iron folic atau folic acid ????
2 Các câu trả lời

Iron folic ni, berdasarksn nama, ia ada zat besi dan folic asid. Yg folic asid, ada folic asid shj. Saya tak tahu ingredient masing2. Jadi better consult dgn doktor sebelum beli ya. Folic asid 4 ke 5mg kita boleh beli sendiri. Yg lain ikut arahan doktor

8h trước

Sbb skrang sya consume iron folic . Sya bru 6minggu 3hari . Sya blum lagi juga doc . Nnti 7 atau 8minggu baru jumpa doc .

sblm2 ni sy biasa ambik folic acid 3 bln sblm merancang peknen n d awal peknen