Belum berak

Slm ibu2,nak tnya ada tak ibu2 sni ank 3 bulan tak berak 8hri....ank sy 3bln++ dah 8 hri tak berak...full bf klu mlm klu siang cmpur susu dupro tpi 2kli jer 3oz(6oz la sehari)tpi perut tak keras...kentut pun balik2 jer..meragam pun tak,tdr semua ok jer...ada ka normal or perlu ke klinik?

1 Trả lời

klu dh lebih seminggu cuba bawa g klinik puan..sbb baby dh mix susu..klu fully bf should be okay..

1y trước

terima kasih sis sudi jwb pertanyaan sy🥰...tpi Alhamdulillah sis ank sy dah berak ptg kmrin..najis dia pun okey jga tak keras 🙂