badan berbau

slam ibu2.tumpang tny..sy da 25 week ke ats..wlau pun kerap mndi..dlm shri dlm 3 ke 4 kli mndi..bdn org pregy ni mmg akn cpt berbau ke mcm mne ye.sory soalan tunggang langgang.xpndai nk buat ayt.huhu #ingintahu

2 Các câu trả lời

haritu ad tanya nurse pasal benda nie then nurse cakap ad setengah yang memang jenis kuat berpeluh2 so bila preg,automatic badan jadi lebih banyak berpeluh jadi mungkin tuu yang menyebabkan badan berbau..

Saya 27weeks.. Mmg kerap panass mandi sehari dekat 5x tetap panas.. Tapi saya tk la berbau mungkin ikut badan jugak kott.. Stgh org berbau stgh tk berbau..