normal ke bawah perut sakit"

Skrng ni saya selalu rasa sakit dekat bawah perut saya normal ke . ? Saya baru 17week

9 Các câu trả lời

Sy pun sama selalu sakit bawah perut,last times pi Checkup doktor cakap mngkn cara tido kita yg menyebabkan sebegitu,so kena tukar posisi tido...lagi satu jangan buat kerja berat,kena rehat bnyk

4y trước

Yes..sis.. take care

Normal sis, saya pun macam tu masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y trước

Aminn.. sis 😍😍 thank you sis

sy pon sama sis.skrg 18 weeks.bawah perut tu mmg rasa sakit je.mcm nk terkencing je huhu

4y trước

Disbb bby nk mnbsr kut sis 😊

Normal, smpai kekadang rsa nak terkucil ajer, heheh

4y trước

Eaa ke sis 😊

sya pn Sama.. da 21 week... Salu sakit bawah perut😢

4y trước

Baby first tak sbrpa sakit sis. Tpi second baby teramat la sakit sis

Sakit mcm senggugut tu normal. Banyakkan minum air.

4y trước

🤗

Saya pun macam tu... Saya 19 week...

4y trước

Mukin sis sbb tu selalu sakit.. sbb nak menbsr

Normal..sya pun mcm tu

4y trước

Terima kasih sis. 😊😊

Normal sis

4y trước

Thanks sis😊