Share pengalaman jom

Skrg sye dh 16w lebih. Ade x dkt sini prnah trkena jangkitan kulat dkat miss v smase mngandung ? Ni dh kali kdua sye kena tpi x teruk mcm dlu. Kali prtama hritu ggur 7w. Hrp ade yg sudi brkongsi pngalaman

2 Các câu trả lời

Better pergi clinic. Mungkin kena ambil antibiotic or buat vagina swab.

Jangkitan kulat tucm mana rupanya, mcm ruam ke? Gatal2 ke? 😰

2y trước

Ambk mse dkt smnggu lbih jgk nk baik. Kwsn lmbap kan susah sikit. Sye sapu krim dan mkn ubt yg doc bgi jew. Tiap kli msuk toilet bsuh dgn air garam