32weeks

skrg sy dah masuk 8 bulan... normal kew mcm susah nk bernafas.... #1st? #1st??

15 Các câu trả lời

Normal sis... Sy pn first baby... Skrg dh 33w5d... Nk tdo tu seksa sgt2... Smpai kluar air mata... Mcm x ckup nafas dh... Sy x blh baring terlentang... Kna baring mengiring.. Perut tu lapik dgn bntal... Pstu psg zikir.. Tenang je rasa.. Bru blh tdo

Normal sis , sy da 35 week lagi susah nafas plus sesak nafas , nk tidur melintang lagi xboleyh , tido mngiring jaa .

Normal...kadang2 nk tdo pun x slesa, tpaksa kutip semua bantal dlm rumah n tdo dlm keadaan duduk bru slesa

Normal sis.. nnt baby dah nak engage baru die turun, bru rasa boleh bernafas normal..

Normal. Organ dalaman kita semua dah terhimpit sis. Kandungan semakin besar. Hehehe

Normal..sy pn mcm tu jugk rasa susah bernafas,bila tido kne bantal tinggi.

Sy nk masok 33weeks xcukup nagas..keliling pinggang rse lengguh

Sama syaa.. bile dah baring tu mcm sesak napas...😂😂

Normal.. Sbb usus semua pun tersepit sbb bby mkin besar

Ya normal awak. Sy pun mcm tu