Loya sakit perut

skrg sy baru 6weeks prgnant n morning sickness teruk sgt smpai ganggu nk kerja. ada tips tak untuk kurangkn rasa loya n rsa sakit perut awal pagi?

1 Trả lời

Macam2 cara saya suda try sis. Tapi morning sickness mcm takda ubat. Seawal 3 minggu saya miss period sampai la skrg almost 13 weeks saya masi lg ada morning sickness. Hanya menunggu dan menunggu sampai weeks bertambah. Makin besar kandungan makin kurang morning sickness. Based on my experience masa pregnant anak pertama.