Sakit/ngilu baby tendang *31/10/2020

Skrg pregnant 2nd baby, 28 weeks dah. Pastu kerap juga baby tendang kat bawah rasa ngilu sangat.. terasa mcm contraction masa nak bersalin tu.. Atau rasa macam servics terbuka pun ada.. tak tau nak cerita macam mana😅 Dia punya sakit tu smpai jatuh juga air mata ni 😅😅😅 Ada yang boleh share? Patut ke sy refer klinik terus sbb appointment pun lagi 2 minggu. Ni 2nd baby.. baby first takde pun rasa mcm ni. Tu yg nak tau kut ada yg boleh share. Tq 😊

1 Trả lời

Saya pun mengalami nya memang tak tahu nak ckp mcm mana tapi bgitu la yg saya rasa mcm sis nie ,33w dah