Hai momy ank saya bru msuk 7 bulan,normal ke dia x merangkak tapi terus duduk...

Skrg dah pandai memanjat..x boleh ad bnda tinggi sikit terus nk gagahkn diri nk berdiri...

Hai momy ank saya bru msuk 7 bulan,normal ke dia x merangkak tapi terus duduk...
14 Các câu trả lời

baby sya 6m lebih hari tu , serentak duduk dan merangkak sekali . skg masuk 7m , mengah nak kejar2 dia merangkak . laju sgt . 🥲 . tp bab gigi dia lmbt , x tumbuh2 lg giginya 😂 selamat jgk sbb full bf . seremmm bila igt kena gigit nnt.

entah bgi sy normal xde pape masalah... mcm anak sy, meniarap merayap gitu then trus berdiri je... xde duduk, x merangkak 🤣 tekejutzzzz

Normal mommy . Jgn risau ya ,Anak sy 10 bulan dh berjalan tapi sebatang gigi pun tkd lg . Nak masuk 1 tahun bru tumbuh 1 batang 😅

Normal, Puan. Perkembangan baby lain lain. Dalam apps ni ada check list perkembangan baby. Puan boleh refer di situ.

mak sy ckp, sy masa kecik dlu skip merangkak. boleh duduk, terus boleh berdiri. umur 8 bulan dh boleh jalan.

mungkin lambat? sebab baby saya duduk dulu. lepastu baru merangkak & memanjat. baby saya 11bulan.

anak saya pun tak merangkak kak. duduk dulu. masa dia pndai merangkak dia terus pndai berdiri

anak saya lebih kurang macam ni la puan , dari duduk terus dia belajar berjalan 😂😅

normal..anak saya baru masuk 6 bulan sibuk duduk...merangkak sikit je

normal sis, anak Sy 5bulan lebih dh duduk sndiri