Contraction sebelah malam..

Skrg 39w5d.. Semalam terasa sakit bhgian bawah perut.. Kerap juga.. Tapi bila siang saya mengantuk je.. Layan tidur dan tak rasa sakit apa2 dah..normal ke? So far terasa baby gerak lagi. Bila baby nak keluar ni 😀 mummy dah tak sabar nak berpantang

1 Trả lời

Sakit bawah perut tu normal sbb baby mmg dah duduk dkt laluan bawah. Kalau sakit pinggang + perut mengeras setiap 5-10minit, tu baru real contraction 😁

3y trước

Betul tu... Dia bg signal main2 je dulu ni.. Sekarang pun blum sakit2 lagi