Baby bump tak muncul

Skrg 11weeks, mmg tak nampak langsung lagi perut. Saya berat 39kg. Saya risau baby tk membesar kat dalam. Bila baby bump saya blh nampak? Rasa insecure plk. Tengok org lain 9-10 dh nmpk perut. Normal ke mmg tak nampak langsung? Even perut buncit pun tak nmpk. Sekadar nampak sekata & slim je perut ni mcm takda apa2. Saya takda alahan langsung lg stakat ni. Bilaaaa perut ni nak munculllll agaknya.

64 Các câu trả lời

Saya 21w 5d perut baru moncet sikit..tu pun x nampak..masih boleh pakai baju² sebelum pregnant..malu org nmpk baby bump..saya pun 1st mom jugak 😁

Seriously…?siape org lain 9-10 mggu dh npk perut tu meh tnjuk gmbr..bykkn mmbace sistur..11 mggu google sket size janin bsr mne.. ini kan 9-10 mggu🥴

12mo trước

haha sy teringat lucinta maya je sis baru mngandung perut dah besar 🤣🤣🤣🤣

yg sebenarnya kan awak yg awal2 pregnant dah nmpak perut tu bukam baby bump. tapi lemak bump sis. hahaa normal baby 11w baru bape cm je sis.

11w MMG xnmpk lg. 6m baru nmpk. masa anak first dlu saya 8m Baru nmpk.ikut ukuran masa scan doktor tgok pembesaran tu insyaAllah okay Saja.

tgok badan jgak klu kurus mmg perot x nmpk saya kurus jaa perut akan nmpk bila dh 7/8 bulan tapi perut nmpk mcm baru 4/5 bulan kecik jaa

dek kau tunggu la dlm 5 bulan lagi laaaaa dek non.. lagi2 klu 1st time peknen dan klu obesiti mmg xde baby bump klu ade pon x nmpak sgt pun

12mo trước

ni sy setuju bkn org kurus je tak nampak org berisi pun tak nmpk selalunya . yg sebenarnya awal2 bkn bby bump tapi lemak bump 😭😭😭

its okay sis baby bump tak nampak sebab masih kecik lagi, janji baby sihat. saya dah masuk 6bulan pun perut tak berapa nak besar

Sabar sis, masih awal lagi nak nampak. Mengandung ni masa yang panjang 9 bulan. Nanti sedar xsedar nampak dah bump ❤️

11 weeks tu kecik lagi dik. Saya 20 weeks terus nampak besar perut. Malu pulak bila nampak baby bump sebenarnya. Haha

Sy 9 bulan dh nk due pun org kata mcm 5 bulan pregnant haha. Rilek je. Alhamdulillah anak keluar sihat walafiat.