Hye momies.. Sy preggy 17weeks 3day, semalam chek up kk, nurse ukur perut tp takda macam timbul2

Ada tak momi2 kat sini 17weeks belum nampak baby bump lg? Mgkin perut sy membesar disbkn buncit dan lemak2 je?

6 Các câu trả lời

sy 17 weeks nk masuk 18 weeks soon yes baby bamp dah ada. rasa besar pula perut ni sis. tk pe lain badan lain pembesaran. sy jenis pinggang kecik size 24 to 26

normal sis.. hehe..sy pun jenis tembun, mmg lambat la nak nmpak perut.. 6bulan leh sorok perut lagi, ketara perut xleh sorok bila dh 8-9bulan..

3y trước

tulaa.. risau plk sb bebi first kn.. tgk org lain preggy 15weeks dh nmpk sgt baby bump dia ..hehehehehe

mcm sy bru 14week, perut xnmpk sgt tpi lemak d perut ni plk yg nmpk.. ok je sbb awl lgi..nnti 6 ke ats bru nmpk

Saya 17w pun xad nampak babybump lagi.20w nie pun nampak jelas.

saya 17 weeks jgk sis tp baby bump dh nmpk

3y trước

yeke?? bestnya, mgkin perut sy tebal tu yg susah nk nmpak baby bump..perut je makin buncit

Saya masuk 8bulan baru nampak perut..