Haihh terpaksa

Skrang balik rumah mil. Tidur bilik adik perempuan suami, iyelah bilik tk bnyakkan. Ada ke patut keluar masuk bilik pukul 2-3 pagi. Anak saya baru 2bulan. Asyik terjaga jelah. Lepastu klu baby dreamfeed, diorg kejut. Yg kene jaganya kita. Stress betul klu balik sini. Dgn rumah bersepahnyaaa. Tak tahann. Sekadar nak meluah je. Suami pulak kerja malam, takde siapa nak tolong jaga baby ni kalau dah berjaga.

2 Các câu trả lời

berbincang dgn suami sis.bende ni x leh pendam or diam.nnti kite yg stress.nak² plak skrg ada ank kecik.bila kite stress susu pun x meriah.

Faham, sy mmg annoyed betul jenis suka ganggu baby tidur / nak ajak main. Nanti budak tu cranky yg kena hadapnya kita jugak ish…