Sakit perut

Skng sy preggy 6w4d. Arini perut sakit sgt dr pg lg. Xtahu puncanye. Atau sbb sy consume iberet 500? Perlu x sy ke klinik? Atau stop dlu mkn iberet ni? Tp nk stop sesuka hati mcm tkt ade effect kt baby pulok. Sy consume iberet pn, sblm dpt tau sy pregnant. Mntk pendapat mommies sekalian ye?

2 Các câu trả lời

Awal mengandung memang mcm tu..asal xde keluar darah itu xde masalah..klu keluar darah baru gi jumpa dr..

5y trước

Ok sis. Tme ksh ye. Risau jgok dr pg sakit..smpai skng. Klau normal xpe la😉