sakit ulu hati, cirit-birit

Skit ulu hati memang tak boleh nak buat krja, nak mkan pun Susah, asal mkan jer msuk toilet, msa kencing pun kluar taik berair cirit birit pulak tu skit btul, kjap OK kjap tak ulu hati sya ni, myeksa btul, nak ckap skit Prut tak juga tpi asyik tbirak ? mungkin sbb makan asam bnyak kot.. Tpi jrang sya mkan asam prgnt ank kdua ni tak brpa nak ngidem sngt.. Adakah skit ni tidak mykitkan bby dlm tu?

1 Trả lời

Saya dulu pn macam tu sis. Sakit ulu hti, bila dh msk 35w mcm tu kerap cirit birit. Kalau cirit birit smpai tak boleh makan or minum, kena refer klinik. Takut dehydration pulak.

5y trước

Kan, memang tak boleh mkan minum, nsib baik lah hari ketiga ada ok sikit klau msuk keempat hari memang p klnik Hari tu 😅