Sakit belakang

Skit blkg dn pinggang. Hamil 10w. Ada ka alami mcm sy.

21 Các câu trả lời

Normal tu sis..pinggang rase mcm nk patah2..serba salah dibuatnye..nnti dh masuk trimester 2 okey skit..tp tambah dgn sakit tulang belakang & bwh pelvik skali..selamat menempuh trimester 1 sis..😊

Normal..sy sakit pinggang klu duduk lama..kena baring..klu baring lama pn sakit..xtau nk duduk cmna..cuma tukar posisi je la..lps tu sakit tulang punggung...

Normal je puan. Saya 16w pun masih sakit pinggang semasa cuba tukar posisi baring. Rasa nak patah pinggang 😂 kenangan kita tu nanti hehe

Nah tnya klu lambat dtg haid knpa tu ah msuk 5 minggu sda blm lgi dtng ada jgk skit pinggang bulih kc tahu Sya kh...

Mcm Sya la tu kadang skit pinggang..tpi blm cek lgi hamil kh teda Sya harap kmu bulih doa kn eya

Saya tgh alami..skrg baru 20 weeks,buat keje sikit pun rasa penat sgt2..sakit hbis badan

sama mcm sy.. skit belakang n pinggang..serba xkne d buat nye... kandungn br 6 mggu

saya baru 8w pun da rasa sakit2 blkng, normal dear..

Normal nanti sudah 12week keatas dah okay dah..

sya dah 14w, pinggang skit dn slalu demam