skin care

this is skin care safe or not for pregnancy ? ?

skin care
5 Các câu trả lời

Avoid skincare that contain RETIN-A, RETINOL AND RETINYL PALMITATE TAZORAC AND ACCUTANE BENZOYL PEROXIDE AND SALICYLIC ACIDS AHA BHA ESSENTIAL OILS HYDROQUINONE ALUMINUM CHLORIDE FORMALDEHYDE CHEMICAL SUNSCREENS TETRACYCLINE DIHYDROXYACETONE

Sy tak berapa pasti sis...sebab kadang kadang skin care ni ada yg ori dan xori,so buat masa ni biar lah natural just buat homemade skin care it's good

Loreal ke tu ? Klau nk yg btul² slmt better mary kay ,sbb i sndri guna ...now 37w dh .dh guna 2 tahun lbih ..😊

Skincare loreal ini saya sudah gunakan dari tahun 2000 lagi. Sgt sesuai bagi saya...

Selagi skincare tu bukan yg timbang kilo punya selamat je.jgn risau k.