Babybump taknampak

Skg sy 12w2d normal ke taknampak bbybump pun? Kadang lepas bangun tido mesti tgok perut. Aihhh risau 🥺

8 Các câu trả lời

Normal lah awak . Bby pun bru size buah plum . Kecik lg . Ruang dlm Perut awak pun banyak lg . Perut akan nampak Ketara masuk 20week . Lagi2 kalau first mom lagi lah ssh nak nmpk perut . Ada masuk 7bulan bru nampak perut kedepan . Takpe wak jnji bby sihat

kalau anak first memang sis hehehheehe sy pun mcm tu risau kdg2 anak membesar ke tak dlm perut.. apa2 doa je yg terbaik.. nt dah msuk 4-5 bulan in shaa allah nampak ❤️

Awal lagi nak ade bump tu.. saya 15w ni pun nmpak mcm muncit2 je skit. Kalau pakai baju orng x nmpak. Tp kat dlam umah kalau pakai baju tido nmpak la skit benjolan.

Normal sis kalo 1st baby mmg lmbt npk baby bump..tmbh kalo kurus.. sy 20w ke atas br npk perut.. 🤭 skrg anak 2nd, 12w da npk .. sbb bby br 5bln da prgnt lg

Normal sis.. lg2 klu anak first, biasa 4-5 bulan nmpk.. ada orang cepat nmpk.. janji bby awak sihat n awak jaga bebaik ea.. jgn risau.. 😊

Klw first preg, mmg lmbt npk. Sy first dlu 5buln pn blm npk lg. 😂 6bln lbh bru npk. Haaa skg 4buln dh npk .

normal. awal lagi tu. Sy haritu bulan ke 5 6 baru nampak baby bump.

Sama la 14 wka tk nampak hehe