Diet sihat tanpa disangka

Skarang ni mknan brgoreng mmg mknan yg sy xsuka. Mualnya xleh bwak bincang. Ayam pun sy mual. Skang boleh mkn ikan,syur, xpun msak rebus2 je boleh lalu kt tekak. Lpas hbis mkn confirm cri buah oren bru la lega tkk. Alhmdulillah dlm keadaan sy ad fibroid, btmbah mudah la sy nk kwal mknn ygxleh mkn.😊

1 Trả lời

Alhamdulillah, puan boleh makan diet sihat 😊. Semoga puan dipermudahkan urusan dan sentiasa dikurniakan kesihatan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers