tips penyusuan first mom

hi, skarang 33w5d … nk thu sgt tips penysuan … nk sgt dpt breastfeeding ank ckup tahun utk ibu bekeja … ada ws group tak ? #First_Baby #firstimebeingamother

3 Các câu trả lời

Jom mommy join support group eira. InsyaAllah akan diguide dengan betul soalan berkaitan penyusuan. Eira 1 of the certified breastfeeding counselor from NLC. https://chat.whatsapp.com/JRyf1RLto47H9yJUHA5PUw

follow lactation kaunselor mcm nad masrom kat fb, ig, tt. byk tips dia bagi

Cari ilmu penyusuan. Practice marmet. Sabar jangan stress