fevret bubur

Sjk prgnant ni suka mkn bubur. Sedapp. Bila bdn lesu sngtttt.. Cri bubur mak cik ni.. Bubur dye je lah msuk tekak ni.. Bdn jd segar..

fevret bubur
15 Các câu trả lời

sama sis... makan bubur je rasa sedap. tapi sy suka makan bubur dgn cili+bawang+ikan bilis digoreng lepastu ditumbuk. rasa sedap je masuk tekak.. bau yg bertumis n makan yg berminyak je rasa nak muntah.

👍👍dap2.. 😍😍my feberet ms preggy ritu.hehehe..craving bubur hri2.. nk2 ms awl preggy mknn lain xleh msuk..bubur pling sedap ketika itu..hehehe... Take care mommies 😉✌

5y trước

Most wlcme 😉✌

Same...hihi.. ni dh nak masuk 4 bln pon masih suka bubur je..pastu nak yg dr kedai yg biase beli je..yg buat sndri x lalu plak..kikiki

5y trước

Kannn..mcm ngengade je kan..haha

saya dari kecik smpai skarang suka makan bubur. Time preggy ni kalau lalu mcd mesti singgah. Sedap la bubur ayam dia

5y trước

Aah yg tu lgi lah dlm cup tu lain sngt rse

Sdp..dulu2 ms baby sy umur 8,9 bulan kdg2 mls nk msk pun sy beli bubur mcm ni jgk suap kt ank😁😁

5y trước

Oo aah baby dh beso pun blh bg mkn bubur ni

saya tak suka sangat bubur. tapi, bubur ni nampak sedap sangat 😍

5y trước

Aah bubur yg sye bli ni.. Texture dye x cair. Sedp lah gak

Jgn tahan lapar mommy...time pregnnt nie byk tenaga nk pakai...huhu

5y trước

👍...semoga dipermudahkan yer mommy...

Alhamdulillah...atleast boleh mkn gak hilang kan lapar tu...huhu

5y trước

Aah btul.. Bila. Mkn bubur bdn sgar je rse.. Biasa blik Skolah ngajar dh penat.. Ada masa blh tahan kpnatan.. Ade mse x leh.. Huhu tu yg cri. Bubur

Huhu nice, bagusla craving makanan yg berkhasiat

5y trước

Terima kasih.. Stakat ni.. Bru dpt jmpe mkanan yg blh segar kan bdn bila lembik bdn rse..

Sedapnye....kt mana tu?terliur pulak...😅

5y trước

Lg bagus sis