mocha

sist sist sekalian, on third thrimester bole ke saya minum mocha , sbb sepanjang pregnancy saya tak mnum coffee tp saya hantu coffee ?

9 Các câu trả lời

Aaaaa sedapnyaaa. Sy since pregnant tak mnum lagi coffee. Paling kuat pun teh sbb tak mampu nak tahan sgt. Tu pn sbulan dua kali jeee. Bila tengok nama mocha ni ya allah temptingnyaaaa 😭😭😭

5y trước

kannnn ! hr tu hampir nak beli mocha tp pkir dua kali end up beli hot choc je 😂

Boleh je sis. Mcm saya hari2 milo & kopi ais. Hehehe. Tapi sehari sebelum checkup stop la takut cek hb turun. Nurse bising

5y trước

Tulah. Kan kita jadi emosi. Hehehe

5y trước

thank you 😊

Sekali skala bleh ajee sis.. tp jarakkan 3-4 jam sblum or slps amik ubat.. bg ubat tu hadam dlu..

5y trước

thank you 😘😘😘

Sy minum jgk kekadang kopi n teh , latte .. jgn sllu la.

Semua sye telan... Kikiki

Boleh. Berpada2 ok je hehe

5y trước

thank youu 😊

Minum skadar merasa

blh je sis asal bpada

5y trước

thank youu 😘😘