Susu apa yang sesuai utk Mummy?

Sis semua, sy tak selera makan dan angin banyak sgt. Sy cuba makan tp loya...sis boleh suggestkan susu apa yg bagus? Kesian beby dlm perut nie. Sy apa pun tak boleh makan.

1 Trả lời

Sy minum susu anmum...atau susu segar...byk dijual di pasar raya 😊

5y trước

Anmum biasa...tanpa gula tambahan... dr bacaan2 lepas..susu yg berperisa ada gula tambahan..tp bergantung kpd selera ibu...ada yg x suka susu biasa dan suka yg berperisa...Alhamdulillah sy boleh terima susu biasa..