Gula Gula legakan sakit tekak

hi sis. Saya mengalami sakit tekak n batuk. boleh ke makan gula gula untuk melegakan sakit tekak ? kalau ubat saya tak berani makan selagi tak consultant dengan doctor.

5 Các câu trả lời

lozenge dan Strepsils atau ubat UTK tekak smua knee rujuk doctor...kita mmg MKN rasa lega...kita xtw effect nye pd bby...mgu lepas Sy Pn One mcm sis...tip doctor larang ambil gula2 sakit tekak...better consultant dgn doctor dulu...then die akan BG pil yg selamat UTK kandungan

Sy mkn hacks hitam je ngn air suam panas.. kejap je lega sakit tekak😅

Saya makan fisherman , alhamdulilah takde ape ape

saya makan strepsil sis. okay je

boleh ambil lozenge