Pregnancy

Hi sis normal ke 4 week Kram perut di bawah perut Rasa MCM senggugut nak period#seriusnanya #bantusharing #ingintahu #firstmom #pleasehelp

9 Các câu trả lời

sy genap 5week, masih rasa. buat kerja sikit terus dduk @ baring. takutt. lg 1 mengah. pastu kurg selesa. sbb sentiasa rasa cramp tegang mcmtu . tp alhamdulillah takde darah @ apa. mybe terlebih risau.

Saya pun 5week, selalu rasa cramp kat bawah perut, pinggang pun rasa lenguh je.

saya pun sama sis , kadang nk tido pun tak selesa pinggang rasa sakit ii

Saya rasa yg sama tapi harini dah stop rasa

normal sis. rahim tengah nak membesar.

Saya pun. Tapi harini macam dah hilang

saya dulu awal pregnant pernah rasa

ia sy pun rasa yang sama krem. .

yaa saya pun rasa krem