pejuangduagaris

hi sis , mau tanya ba saya lambat haid 10hari , then harini keluar darah sikit2 ja , tu haid ka atau mengandung , takutt pulaa 🥺 #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

beli pregnancy test atau hcg strip. kat kedai rm2 pun mostly ada jual kalau malu beli kat farmasi. test benda tu time kencing pertama pada waktu pagi. kalau nampak double line samar, pregnant lah tu 🤗 kalau awal pregnancy, susah nak detect kadar hcg dalam badan. sebab tu disyorkan guna air kencing pertama waktu pagi

2y trước

moga dipermudahkan 🤗 kalau beli, make sure tengok sensitivity dia berapa . beli yang bawah 25mIu/m . saya pakai yang 10mIu/m . lebih sensitive untuk detect