hai momies² biasanya berapa bulan minum air gula + 2 jarum ( if preggy pertama)??? ?

sis masih menunggu brpa bulan kena minum jus gula tu ??? then kena jarum 2 klu pregnancy pertama?? serammmm sis...

31 Các câu trả lời

Kalau parent kita ada masalah kesihatan esp diabetes. Lagi awal la kene minom. 😇

5y trước

syukur families x masalah keturunan

Lain org lain. Sy dlm 28w kot kena minum air gula & kena 2 kali cucuk kancing gg.

5y trước

😲 sekaligus ka sis??

Saya 9week dah mnum gula pastu nnti 24week kena sruh g mnum gula..😫😫

5y trước

Saya ingt kan ank yg ke3 ni tak la mnum gula..tau²nya kena sruh awal ni..sbb bmi tk nornal..paling tidak dsuka ni minum gula..

Xtahu.. Sbb umur sy blum cecah 25 ke atas so doc ckp xpyah minum 😁😊

5y trước

untonggg lerrrr masih mudaa kita ni dah tuo bru kawin alahaaiii jodoh lmbt 😂

Smlm br sy mnum plk..haha sbb mslh air ketuban byk..power gler mnum..

5y trước

aiksss air ketuban byokkk pun kna mnum air seran tu ka 😞😞😞

Sy 28 weeks bru minun air gula..suntikan kancing gigi baru je kene..

5y trước

Ye sb sy xde masalah ape2..jdi nurse sruh minun 28 weeks..kncing gigi sy bru kne cucuk skli,nurse ckp 2 kali..mgkin nanti plk kot..

Atas kk sis huhu 4baby bertabah la kena 2jarum if first pregnancy

5y trước

Ikot ketahanan badan masing2 sis mcm sy x demam tapi rasa lenguh+sakit sikit dlm semggu lebih jugak baru hilang..sis fikir baby je insha'ALLAH boleh😉

Sya masa 6minggu dh kena minum sebb mak ada kencing manis

5y trước

ohhh yeke sis.. hope lpas deliver nnti bacaan kembali normal 🤗

Minum air gila 16w, cucuk 1st 28w, cucuk 2nd 32w

Kene pikir positif.