Due date 26.12.2022

Sini ada yang due date sama dengan saya? Dah ada tanda2 ke? esok masuk 38w tapi terasa penat sangat tapi susah nak tidur. Orang nasihat suruh exercise untuk mudahkan proses dengan bukaan, tapi tak larat sebab kaki dah start bengkak. Rasa bersalah and sedih sebab susah nak exercise. Ada tips ke nak bersalin normal? Banyak sgt fikir ni 🥹🥹🥹🥲🥲#firstbaby #ingintahu

5 Các câu trả lời

sama, due date kita 26/12. takde tanda lagi jgak. sakit2 lenguh badan kelengkang mcm sblum ni jgak. tanda yg mcm nk bersalin belum lgi. xlarat jgak nk buat exercise, bnyk buat exercise kat gymball dgn butterfly lpastu snman lain2 yg smbil duduk je

2y trước

nnti update balik ea klau dah bersalin 😍😍

Due date sama jugak 26/12/22 . Tanda2 tu takde lagi . Cuma dulu kaki saya bengkak tapi skrg dah takde bengkak pulak , pastu sakit bawah perut. Rasa ngeri2 gtu

2y trước

Haa saya pun macmatu jugak. Tapi tadi terus pecah air ketuban. Leaking basah lencun kain. Terus kena warded. Semoga dipermudahkan urusan awak ye. Doakan saya jugak ye

buat yoga sambil duduk cth butterfly pose. walking, swimming

2y trước

Tak sempat nak buat dah warded 😂 sebab leaking air ketuban pecah. Apa2 pun terima kasih ye. Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin

We same sis stress kdg2 mlm sakit sgt tp takde tanda lg

sy due 20/12 xde tnda2 nk bersalin lg...

2y trước

Wah tak lama lagi tu sis. Saya due 26/12 tapi ketuban dah pecah tengah malam tadi. Semoga dipermudahkan ye sis