Baby takmo keluar lagi

Due date esok tapi masih belum ada tanda2 nak bersalin😬

7 Các câu trả lời

Sy due semalam . tapi baby tak keluar2 lagi . tanda2 bersalin semua takdr . turun darah ke , pecah ketuban ke, mengeras ke .contraction ke apa ke semua nggak adaaaaaaaa😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 .. now dh 41 minggu . last jumaat depan 41 minggu 6 hr .. kenr prg spital jumaat depan kalau takde bersalin lagi

kne rajin bsenam..klu xnk senam, ckup jln kki. sy due 18/8..10hb tu sy round mall, balik umah penat .. mlmnya mcm priod skit..siang g hosp sbb skit cm sggugut, ptg kul 4 dh kua bby. 5jm jg lh sy dlm LR.. 1st son. smg korg smua dmudahkn. aamiin

sama lh sis due 21/8 tpi xda tanda2 pun lgi.. esk misi sruh pi klinik agak2 dpt tarikh ke mcm mne sbb prtma kli trlbih due😅

2y trước

Tahniah sis selamat berpantang. Saya esok masuk induce harap2 dpt bersalin normal hehe. Hari nie 41 mnggu dah 😅

Due 29hb tapi baby macam selesa dekat dalam z hari hari pujuk ajak keluar dia respon pakai tendangan je 😅

Sakit kt bawah pun tkde ke sis ? Saya sakit kt celah kangkang tu

2y trước

Sakit kt bawah tu ada tpi dh biasa sakit tu dri 37mnggu so mmg bkn tanda la tu😅

dah bersalin belum sis , semoga dipermudahkan urusan bersalin

2y trước

Belum lagi sis . Masih blum ada tanda2 apa pon .

dah bersalin kah sis?

2y trước

saya esok dah 40week baby pun xmok keluar lagi,, ghisau juga biasa hamil 38week jqk nie smpai 40 plak