21weeks now

Since msuk bln ni senak sgt rs perut...makn skit or byk bila mlm sush sgt tdur...perut rs x slesa...all posisi serba x kena tdur...huhuhu...trus mncuba tuk melelpkn mata...just wanna and hope baby always fine?...

1 Trả lời

Bykkan bntal masa nk tdo. Klau bole mnta husband urut kaki. Dpt beri kelegaan sikit utk tidur. Perut awak mngembang kot tu yg kurg slesa nk tdo

5y trước

Hehe..sama2..sy pn alami situasi yg sama. Kalau awk ada tips lain share skali ye..😃