Hello..ada tk mommy kt sni mcm Sya 35 mggu.nk tdo..kdg tekak pnas,tdo kna pluk bntal.pdih kt dada .

Since msuk 7 bln lbih ni...mgkin berat dugaan.24 jm nk k tndas,tekak pnas,bby pla hyperaktif..bila time appointment nk pg klinik or hsptal,msti nk kncing je,tk smpai destinasi nk kncing lg..bila time dduk..mcm pdih,sakit kt blkg,,nk tdo pla kna mgiring smbil pluk bntal.. mcm2 ragam spya tk panic..resah..

1 Trả lời

Saya sekarang 25w kerap pedih tekak n dada.