Hai nak tanya ada tak pelihara kucing waktu mengandung terutama kucing indoor dan penjagaannya?

Since this my first pregnancy dan risau utk kucing2 saya memandangkan dah lama dengan saya sejak first pindah kat semenanjung #seriusnanya

2 Các câu trả lời

apa masalah nya sis?bela je mcm biasa. kalau part poo die boleh suruh husband settle kn masa pagi dgn malam. saya masa mengandung kucing suka duduk mengendeng dkt perut. janji kucing bersih. kalau sakit boleh bwk kucing tu pg vet. jgn sebabkan kita mengandung or dah ada anak, kucing yg kita bela masa xda anak dulu buat peneman wktu sunyi, kita nk buang or pinggir kn dia. kucing2 ni lah yg selalu doa kan rezeki kite tau.

1y trước

selagi awk yakin kucing awk bebas penyakit xde mslh pon.