bersalin semasa PKP

Siape yang sini bersalin semasa PKP? Boleh share pengalaman tak? ?

15 Các câu trả lời

10.4.2020 masuk wad and bersalin sendirian tanpa ditemani mahupun dikunjungi ahli keluarga dsebabkn covid dan pkp..lpas discharge wad bru dpt jmpa family..

4y trước

Sy pun masuk wad bersalin 10. 4.2020 bersendirian tanpa ditemani dan pelawat tidak dibenarkn melawat dsbbkn covid Dan PKP. Seminggu sy masuk wad... Lepas discharge wad bru dpt jumpa keluarga.

sy bersalin 22/3 .. bersalin normal ank ke3 .. suami x dpt teman dlm labour room ... dh masuk wad pn,hntar brg je.. terus kena blk..

Sa kna than 22 n 23 kna czer smoga d permuda kn da tu kembar lgi

Aduhai sedihnya dengar,Sya 21/4 ni admited ward 22/4 ceaser

Bersalin 20/3..