Group WhatsApp Baby Ogos

Siapa yg due bulan ogos.. Jum buat group WhatsApp ?

184 Các câu trả lời

Mom bole ke saya join? Saya cuba klik link tak bole tekan, saya indonesian but my husband malaysian harap bole join group sebab saya nak tau banyak information🙏

Ikut lmp, 6 August 2020.. Tapi masa scan ari tu, edd 14 August 2020 hehehe. Semoga dipermudahkan kita semua nt 😊

sy pon due date ogos juga tp belum tentu sbb ada problem lain yg mungkin akn sebabkan bersalin awal

5y trước

Sy pesakit SLE jdi baby dh ckup matang je kena bersalin....37w....

Saye 😚😚😚 . Ikut lmp 22/8 . Pastu scan dapat edd 18/8 😬😬😬 .

20 Ogos 2020. 🤲🏻 Semoga dipermudahkan semua. Aamiin

Saya pun August jugak 🙈🙋🏻‍♀️26/8 insyaAllah ❤️

5y trước

Bfday sy tu😁

Nak join jugak sy 5/8/2021 due ni no sy 01114360760

5y trước

Xlepas lah kak...boleh bagi no wasap

17/8 Hadiah birthday & anniversary Insyaallah😄