DARAH TINGGI

Siapa yg ada darah tinggi masa mengandung ? Sy firstime kena dan doc dh on ubat darah tinggi , calcium n cair darah . Tapi bila pergi klinik swasta BP sy ok plk 😅 pergi KK ja BP jd tinggi . Bila dah start on ubat , sy selalu sakit kepala mcm simptom tekanan darah rendah plk 😣

2 Các câu trả lời

Samalah tinggi darah tapi doc belom nak bagi ubat, cuma nak pantau untuk beberapa kali lagi..kalau masih tinggi baru on ubat..

same la mse preggy on ubt darah tinggi.. bersalin kne serah dri 38 weeks untuk induce