Meminta pertolongan keluarga untuk menjaga anak anda yang lain?

Siapa yang anda percaya untuk menjaga anak anda?

11 Các câu trả lời

Mak sy yg tlg jagakan anak pertama saya. Kedua dan ketiga semua gugur. Da tknk mengandung lg nak merancang

saya masih belum ada lagi baru saja saya keguguran anak kedua 😥💔

ank ptma dah 9taun. sy bru khilangan bby bln 5 lalu😭 hati blm kuat.

Sy masih belom ada anak..keguguran ni lah anak pertama sy

1y trước

sy buat rawatan ivf, anak pertama, keguguran pada minggu 8. journey nk dapatkan zuriat tak mudah dan sakit.. 😢

keluarga ambik berat ank yg lain dan membantu menjaga nya

Mak.. bapak.. dan adik bradik sya.

suami tolong jaga anak²

ya, kkk2 sya, mak xda da

adik dan mak mertua

org tua sya sndri