Tak period lagi lepas bersalin , tapi pregnant?

siapa yang ade pengalaman macam tu? ohmgggg risauu .... baby baru 5m , tapinya tak pernh lagi period lepas bersalin . baby FB. bukan apa takut nak cek upt , tnya pengalaman mamy dulu yg lain mcm mana . semalam ingatkan period , sbb keluar coklat coklat mcm tu . darah sedikit . tapi harini terus clear .. risau spotting aje . masa ngandung anak pertamab tkde spotting 😌.. #seriusnanya #pleasehelp #takperiod #tapipreggy

2 Các câu trả lời

misi ckp normal kalau fully bf xperiod tp depends atas body org jgk. sye mula2 die keluar lendir + darah sikit je selama 5hari tp selang seli. kalau pakai pad pun mmg takdek. next monthnya bru keluar period betul tp cycle terganggu. jap pendek jap normal, hritu sehari je keluar 😂, stress fikir haha. tp kalau sis ragu2, blh je check upt.

10mo trước

harapnya mcm tu la. hati tk kental nk cek upt

ada pakai prancang dak?, sbb saya makan pil, mmg tak period sampai tukar pil n anak start makan baru period.

9mo trước

Ohh actually kk bg je, sis kene bgtau diorg, normally procedure die sis kene check upt dlu, if negatif diorg akn bg pil perancang, klu fb biasanya noriday, klu dh start campur oralcon. Nti cbe sis tye nurse mse next checkup anak. If nk beli dkt luar pn boleh je