Luka ceaser berair+berbau

Siapa yang ada pengalaman macam ni , saya kalau ikutkan dah 2minggu tapi luka ceaser still berair + berbau apa cara yang sesuai ya dah jumpa dr dan dah refer hospital tapi pakar cakap normal je .. ada cara lain tak nak sembuhkan rasa penat dah huhuu dan buntu sangat2 ..#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya pn keluar air bisa dekat 3 minggu jugak baru ok..nurse KK cadangkan pada saya ubat CMC oinment yg ubat utk mata tu ada kandungan antibiotik..alhamdulilah luka cepat kering sembuh

1y trước

luka saya dah kering sikit dan nak sembuh dah , alhamdullillah saya cuci dengan air panas setiap hari ..🤗

jaga makan. try minum sunquick oren tiap hari. pastikan luka tu kering,