SUGGEST SUSU TERBAIK UNTUK 1ST TRIMESTER

Siapa tau susu apa yang terbaik untuk 1st trimester ni ye? Sbb anak first.. Takde pengalaman 😂

2 Các câu trả lời

sy hr tu buka buku pink misi suggest mnum susu tpung everyday @ fernleaf..x smestiny mnum susu anmum @ susu lain yg khusus untk ibu hamil..sy 6weeks ank no 4 hihi

minum je susu tepung biasa atau susu hl. susu mengandung tu tinggi gula. elakkan.

2y trước

owh oke².. Tula bila org ckp susu mengandung banyak gula tak tau nak minum susu mana he³.. Thank u awak♥️