Hi mommies

Siapa tarikh mula last period 8 may? Uolls berapa weeks dah eh? Isnin lepas saya pegi kk nak buka buku pink doc kata dah 9w6d ... tapi dalam apps baru 9w .. yg mne satu betul eh?

5 Các câu trả lời

Hi sis, date last period kita sama. Hari ni dah 9w6d kalau ikut apps. Esok 10w. Sy buka buku pink hari selasa ni. Tapi tadi pergi scan klinik swasta dia mention 10w4d. Doc ckp takde beza sgt pun.

Dah scan cek kantung and heartbeat ke? Ikut tarikh las period septut 9wks+ tp after scan, cek size br 7weeks tp dah ada heartbeat la

1y trước

Masih blom ingtkn nk scan mse nk bukk buku tu je . Skli nurse bg date lain utk buka buku pink

haritu saya g klinik swasta scan 8weeks sama jugak dlm apps 8weeks..

tak beza sgt takpe dear, 9weeks juga. saya ikut scan kk.

1y trước

Ouhh yee jd lgi cepat

scan xsama dengan kiraan kita biasanya