cyst

Siapa tahu pasal nak hilangkan cyst?

8 Các câu trả lời

semenjak tau sy ada cyst 6cm, doc kata next app nak operation. tp satu ubat pun mereka xbg. so sy ikhtiar gulsan pati delima. alhamdulillah next app cyst sy yg 6cm tu xde langsung. doc pun pelik. siapa ada cycts insyaallah bole cuba. sampai skrg sy xde cyst 😃😃

3y trước

blh amal dari awl kandungan kan

sya da oparate buang cyst 4.26kg bersamaan 5liter cecair dlm tu.masa Bulan 4.dktr ckp agak lmbt detect n kemungkinan baby sya gugur.tpi alhamdulillah baby pun slmt jgk.skrg tgh menghitung Hari nak tggu beranak je.doakn sya ye semua due 5/9/2022 tpi msh blm ada tnda2😔

Ada talk dari dr emelda balchin cakap, kawal dr segi pemakanan diet seimbang, senaman, dan emosi kita.. Ia boleh jadi tumbuh secara aktif atau pasif dlm rahim.. Follow fb atau ig doktor2 pakar sakit puan untuk info lanjut..

hai semua nak tnya klau cyst da dlm 26cm tu agak2 kena bedah x atau ada cra Lain utk kecutkn cyst .shre pglman pliss.siapa yg pernh ada cyst Masa mengadung

1y trước

Anak awk skrg da brpa Bulan da

MAKAN UBAT NAMANYA DXN INSYAALLAH BERKESAN BELI (GL DAN RG) saya pun makan anak tak kuning lepas lahir

Sy waktu 12week ada cyst. Sy amalkn buah naga, alhamdulillah csyt sy dh hilang. Skg sy dh 20week

Take Vitamin B17 and try to avoid chicken

ada mkn apa apa ubat tak?