Pernah keguguran ?

siapa sini yg pernah keguguran..ada tips tak utk mudah hamil kembali, sbb sy dh nk dkat 10bln menanti slepas keguguran haritu..emm baru ni late period, tp last2 period jgk.. sedih masih berharap..doakan sy Shafiqah Sulaiman dkurniakan zuriat tahun ini ya.. AmeenYaRabb 🤲🥲 #TqsmGuysYgMembaca #Semogaygmenantizuriatpunakanhamiltahuninijuga

19 Các câu trả lời

say pernah keguguran ank 1st.. lepas keguguran susah jugak nak mengandung lagi.. dekat stahun.. lpas tu sy ambil set shaklee.. utk baiki hormon.. Algamdulillah kandungan dah masuk 14mnggu.. semoga urusan awk dipermudahkan.. amiinnnn

3y trước

yg penting awake n suami jgn stress.. suami pun jgn penat².. bila badan letih semua tak menjadi.. ni pd pendapat sy la..