Tk ngdung dah 6 bulan khaiwn

Siapa sini sama mcam sy dah 6 bulan khawin tk preggy tapi orang lain duk tanya awak ngdung ke kalau seorang dua boleh tahan ini kalau jumpa semua tanya perkara sama dlu sy kurus skit lerni berisi skit sbb bahagia lagi satu perut sy buncit skit sbb makan ikut dan .. haha tapi diaorg kabo mengadung adoii stress la aku .. tkut rasa tgok org tye gitu . Mmg nak tpi tdek rezeki

60 Các câu trả lời

Biarkan je. Saya pun 8bulan tak mengandung lagi. Alhamdulillah bulan 7 dah garis dua 😉 awak sabar je insyaallah ada rezeki.

jgn difikirkan apa org nak kata sis . teruskn hdup mcm biasa . allah bg bila tiba masa nya ..

awal lagi sis..ada yg khawin berbelas tahun baru dapat rezeki..positif je ye..😬

sy setahun baru pregnant. 6 bulan masih awl lgi🤗

aamiin Kan je bila orang cakap mengandung. 😊

Saya 9 bulan baru ngandung rilek je hihi

Relax buat taktau je

sma la kita sis

enjoy je dlu

enjoy dlu