Nipple protecter

Hi siapa sini pernah pakai atau tengah pakai nipple protecter semasa menyusu baby? Okay dan selesa tak? Sy masih survey dan fikir nak beli atau tak. Oh btw ini anak kedua, anak first sy tak pakai sebab belum tau kewujudan benda ni. Tapi anak first dulu mmg nipple kerap luka. Terima kasih

1 Trả lời

sy pernah pakai. tp sgt x selesa. mybe size x cun kot haha sy beli nipple cream je, bepanthen, yg tu boleh letak kat nipple. kalau baby nak bf, boleh wipe je lps tu baby boleh bf terus.