Support belly belt

Siapa sini pakai support belly belt juga? Saya 28w. Baru pakai. Sblum ni sejak 25w perut asyik tegang and mcm keras je slalu and kerap. Scan smua ok je cuma kepala baby dah kat bawah la. So sejak pakai support belt ni baru rasa ok . Dah kurang rasa mengeras tu dah. So for me ok sngat la belly support belt ni🤣

Support belly belt
1 Trả lời

saya pnh guna maternity belt ni..bgus tuk support perut..jika alami pp type 3 aka uri bwh sgt sesuai pakai ni..utk memudahkan kita semasa brgerak.jd bila pakai ni tak rs sakit dkt bwh perut ms berjalan.bestkan pakai dia🤗🫰🏻

10mo trước

Iya best sbab dia support pinggang juga. Cuma tu la baby active sngat asyik gerak2 trasa geli2 pula kat perut ni 🤣