penat melampau

Siapa sini mommy² pernah lalui penat melampau. Sampai xleh buat apa2. Xkisah dari first trimester sampai bersalin. Or dari trimester ke 2 sampai bersalin? Ni xtau sampai bila ni penatnya. Berdiri penat, jalan penat, masak penat. Semua penat. Asyik nak baring je. Pengalaman pertama mengandung sebegini rupa. Xmacam sebelum ni, buat kerja macam jantan. Haha. Anyway kite baru 5bulan. Awl2 mengandung xpenat sgt banyak mual aje. Pastu dah okay sikit, then lama2 apa2 je buat tertangguh. Buat kerja setengahjalan

1 Trả lời

klu rasa penat, berehat skejap...tp klu pernafasan jd singkat atau cm asma tu, kna refer Doc